over Martijn van de Spreng

Even voorstellen: Martijn van de Spreng, 40 jaar, woonachtig in Huissen met Yvette een onze kinderen Thimo en Beau. Na enkele jaren in de logistiek gewerkt te zijn geweest heb ik in 1998 de overstap naar de ICT branche gemaakt. Dit waren de roerige en leerzame tijden in de begintijd van het internet. Een geweldig tekort aan ICT-ers in combinatie met een steeds groter wordende .com bubbel, die uiteindelijk dan ook uiteen spatte. Na een achttal prachtige jaren verantwoordelijk te zijn geweest voor de automatisering bij een middelgrote verzekeraar heb ik in 2007 de keuze voor het ondernemerschap gemaakt.

Hierna brak een prachtige tijd aan waarin ik veel geleerd heb over het begrip 'ondernemerschap', niet alleen wat dit betekent maar ook hoe je dat begrip als een warme deken over je bedrijf kan leggen. In 2014 heb ik mijn bedrijf verkocht, omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan ben ik eind 2015 weer een nieuw bedrijf gestart: Daizy Media. Daizy Media doet precies dat waar ik zelf het meeste plezier aan heb beleefd voordat ik mijn bedrijf verkocht, namelijk groei realiseren door online marketing. Het online identificeren van potentiƫle klanten en nadat deze in kaart gebracht zijn deze op een creatieve en doeltreffende wijze weten aan je te binden.

logo 'DAIZY MEDIA'Wij helpen regelmatig starters en ZZP-ers met hun online marketing activiteiten, wat gaat het zoekmachine-vriendelijk maken van de website tot het uitwerken van een complete online marketing strategie. Wil je meer weten over mij of Daizy Media? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel of onze website.